Geloof jij ook meer dan ooit in de kracht van een verbindend en sterk netwerk ? Ooit beschouwd als een 'zachte vaardigheid' op de werkplek, is het vermogen om contact te maken met anderen, vertrouwen op te bouwen, conflicten te beheren en effectief te communiceren nu belangrijker dan ooit om professioneel te groeien.

Verschillende top-experten aan het woord

Verschillende experten komen hun visie delen over ‘how to empower your network’. Over durven en doen, over de waarde van aandacht en focus in het digitale netwerk, over inclusief communiceren en over de kracht van relaties.

We halen onder andere niemand minder dan Esther Perel, psychotherapeut, relatie-expert, podcast host en auteur, naar ons podium waar ze ook live al jullie vragen zal beantwoorden. Haar keynote zal in het engels zijn.

Samen met onze andere klinkende sprekers zorgt ze voor een unieke line-up op de eerste Business Conference voor vrouwen in België.

Mis deze conferentiedag vol sparks niet! Het wordt een dag boordevol spraakmakende keynotes, sterke panelgesprekken, food & drinks, een mooie goodiebag en extra veel WOW-sparks. En dat allemaal in een ontspannen sfeer vol inspirerende ontmoetingen & great fun.

Wat is inbegrepen in je ticket?

 • Toegang tot de conferentie in Kursaal Oostende op maandag 13.06.22 - 08:00 tot 18:00

 • Ontbijt, lunch, snacks & drinks

 • Generation WOW goodiebag + vele verrassingen

 • Incl. Feeling: 2 maanden gratis Feeling Magazine of een gratis verlenging van je abonnement


  'Price ticket' 395 euro (incl. btw met factuur)

 • TIPS op zondag 12.06.2022

  • Gratis toegang tot Mu.ZEE: bezoek Mu.ZEE als 'Generation Wow' favo expo op vertoon van je ticket

  • Gratis coupe champagne en garnaalkroket bij Restaurant Brassi op vertoon van je ticket tijdens je lunch of diner

  • Boek je Thermae Palace overnachting als je al op zondag komt,
   nu met 15% korting dankzij de 'Generation Wow' promocode

Koop je ticket

Sprekers

Het programma van de ‘Empower your Network’ Conference bestaat uit een serie inspirerende keynotes en sterke panelgesprekken. Onderstaande sprekers komen op het podium van het Kursaal Oostende om te praten over 'how to empower your network, en veel meer!

Esther Perel

Als Psychotherapeut, relatie-expert, podcast host en New York Times Bestseller-auteur krijgt ze erkenning als een van de meest inzichtelijke en originele stemmen van dit moment over moderne relaties. Voortbouwend op meer dan 30 jaar ervaring in organisatieadvies, werpt Perel een licht op de kunst van het verbinden thuis en op het werk. Volgens haar is relationele intelligentie de sleutel tot succes in het bedrijfsleven. Haar keynote zal in het engels zijn.

Cedric Dumont

Als pioneer in extreme sporten en high performance psycholoog weet Cedric Dumont alles over durf. Is er een verschil tussen mannen en vrouwen op het vlak van durf? Kan je durf aanleren en hoe? En hoeveel durf moet je hebben om een kwalitatief netwerk op te bouwen? Het hoe en waarom zal Cédric Dumont ons komen vertellen in zijn spraakmakende keynote over durf.

Fredo De Smet

Als opiniemaker over het digitale netwerk en expert in de impact van technologie op de mens legt Fredo De Smet enkele pijnpunten van de huidige digitale maatschappij bloot. Google zal jou de weg tonen van punt a naar punt b maar niet de weg in het leven. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet verliest in de digitale wereld en hoe houd je je focus? Wat is waardevol genoeg voor jou om je volle aandacht aan te geven?

Hanan Challouki

Inclusiviteitsexpert en auteur Hanan Challouki komt spreken over wat inclusief communiceren precies is, hoe je het doet en wat het belang hiervan is. De wereld wordt steeds diverser, dus brede manieren om verschillende doelgroepen te bereiken winnen aan belang. Als expert in haar vakgebied deelt ze haar interessante en onthullende inzichten. Je moet voorbij de eigen perceptie denken als je wil groeien met je bedrijf.

Sarah Steenhaut

Professor digitale marketing aan de UGent en founding partner Callebaut Collective, Sarah Steenhaut deelt haar inzichten over de digitale relatie met de consument van vandaag. Consumenten worden overspoeld door boodschappen en communicatieberichten. Hun aandacht is goud waard. Want als ze in het kluwen van informatie hun aandacht geven aan jouw boodschap, betekent dat veel. Welke boodschappen deel je met hen en hoe waardevol zijn ze?

Hosts & moderators

Lisbeth Imbo

Bankispoon, VRT

Catherine Moerkerke

VTM Nieuws

Ontdek Oostende, dé stad aan zee

Oostende is dé stad aan zee die een mooie mix biedt aan cultuur, lifestyle en ondernemerschap. Een unieke authentieke sfeer die je nergens anders aan zee ziet, proeft of ervaart. Stad Oostende is al jaren dé netwerkstad bij uitstek. Denk aan alle mooie events die ze zelf uitrollen, zoals Film Festival Oostende, Mode in Oostende, The Crystal Ship,... Het is ook een stad met heel wat trotse ambassadeurs. Van zangers, kunstenaars, foodies tot ondernemers. Oostende ondersteunt graag alle vormen van ondernemerschap.

Tip: combineer Oostende op zondag met onze conferentie op maandag

Maak het extra leuk en kom met je business partners, collega's en vriendinnen al op zondag naar Oostende. Geniet van wat shopping, musea, lekker eten en een overnachting. Combineer zo een bezoek aan Oostende op zondag 12 juni met onze conferentie op maandag 13 juni en ontdek wat onze unieke badstad te bieden heeft.

Logeer bij Thermae Palace met 'Generation Wow' promocode

Thermae Palace biedt exclusief 15% korting op je overnachting met de promocode “Generation Wow”. Tot dan !

Boek hier je verblijf Ontdek Oostende

Lees hier ons eigen Generation WOW Magazine

Lees deze maand, exclusief voor abonnees, het Generation WOW 'Empower Your Network' Magazine bij Feeling. Boordevol tips van ondernemende vrouwen, experten aan het woord over de duurzaamheid van het netwerk, hotspots in Oostende en véél meer. Speciaal voor jou kan je het nu ook hieronder digitaal lezen!