This was the Empower Your Network Conference

De eerste editie van de Empower Your Network Conference bracht 900 vrouwen in business samen voor een sprankelende dag vol inspirerende content en sterke contentement. Met zicht op de zeedijk van Oostende werden de eerste spraakmakende keynotes afgewisseld met een heerlijk ontbijt en lunch en lots of talks & sparks. Wereldbefaamde psychotherapeute, Esther Perel wierp een licht op de kunst van het verbinden en het belang van sterke relaties en bracht een echte connectie op en naast het podium van het Kursaal.

Simply put: it was WOW! Thank you for being there and spreading the WOW!

Bekijk hier alle foto's

Relive the WOW

Dit waren onze sprekers

Dit was het programma van de ‘Empower your Network’ Conference. Onderstaande sprekers kwamen op het podium van het Kursaal Oostende om te praten over 'how to empower your network, en veel meer!

Esther Perel

Als Psychotherapeut, relatie-expert, podcast host en New York Times Bestseller-auteur krijgt ze erkenning als een van de meest inzichtelijke en originele stemmen van dit moment over moderne relaties. Voortbouwend op meer dan 30 jaar ervaring in organisatieadvies, werpt Perel een licht op de kunst van het verbinden thuis en op het werk. Volgens haar is relationele intelligentie de sleutel tot succes in het bedrijfsleven. Haar keynote zal in het engels zijn.

Cedric Dumont

Als pioneer in extreme sporten en high performance psycholoog weet Cedric Dumont alles over durf. Is er een verschil tussen mannen en vrouwen op het vlak van durf? Kan je durf aanleren en hoe? En hoeveel durf moet je hebben om een kwalitatief netwerk op te bouwen? Het hoe en waarom legde Cédric Dumont het Generation WOW publiek uit in zijn spraakmakende keynote over durf.

Fredo De Smet

Als opiniemaker over het digitale netwerk en expert in de impact van technologie op de mens legde Fredo De Smet enkele pijnpunten van de huidige digitale maatschappij bloot. Google zal jou de weg tonen van punt a naar punt b maar niet de weg in het leven. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet verliest in de digitale wereld en hoe houd je je focus? Wat is waardevol genoeg voor jou om je volle aandacht aan te geven?

Hanan Challouki

Inclusiviteitsexpert en auteur Hanan Challouki kwam spreken over wat inclusief communiceren precies is, hoe je het doet en wat het belang hiervan is. De wereld wordt steeds diverser, dus brede manieren om verschillende doelgroepen te bereiken winnen aan belang. Als expert in haar vakgebied deelde ze haar interessante en onthullende inzichten. Je moet voorbij de eigen perceptie denken als je wil groeien met je bedrijf.

Sarah Steenhaut

Professor digitale marketing aan de UGent en founding partner Callebaut Collective, Sarah Steenhaut deelde haar inzichten over de digitale relatie met de consument van vandaag. Consumenten worden overspoeld door boodschappen en communicatieberichten. Hun aandacht is goud waard. Want als ze in het kluwen van informatie hun aandacht geven aan jouw boodschap, betekent dat veel. Welke boodschappen deel je met hen en hoe waardevol zijn ze?

Exclusief interviews met

Tijdens de 'Empower Your Network' Conference kon je naast inspirerende gesprekken met bovenstaande sprekers ook exclusieve interviews on stage met sterke gasten verwachten, gehost door onze moderators.

Annelies Verlinden

Minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing, Annelies Verlinden, kwam on stage vertellen over het belang van inclusiviteit & inclusieve communicatie in de samenleving. Met haar jarenlange ervaring in wetgeving rond vernieuwing en innovatie wierp ze een interessante blik op hedendaagse realiteit rond inclusiviteit. Als voorstander en ondertekenaar van het Charter ter bevordering van inclusieve panels neemt ze met voorkeur plaats in inclusieve panels en gaat ze verbredende gesprekken aan met diverse stemmen.

Lies Eeckman

CEO van elektrisch performance automerk Polestar, Lies Eeckman, kent als geen ander het belang van baanbrekende innovatie. Als drijvende kracht achter het innovatieve elektrische automerk vertelde ze on stage over ondernemen zonder compromissen en doorvoeren van grote transformaties. Vastberaden om onze planeet en maatschappij beter te maken, ging ze ook dieper in over het belang van transparante communicatie als drijfveer van progressie.

Delphine Heenen

Delphine Heenen is de inspirerende vrouw achter KickCancer. Toen haar oudste zoon kanker kreeg, ontdekte ze snel dat het onderzoek naar kinderkanker nog in zijn kinderschoenen stond. Daar wou Delphine verandering in brengen. Ze besloot haar job op te geven en KickCancer op te richten. Op de Create & Elevate Conference zetelde Delphine in een panelgesprek samen met mede-vrouwen in business.

Linde Verheyden

Directeur van Public Affairs bij BNP Paribas Fortis, Linde Verheyden, lanceerde samen met haar team in november 2020 DigitAll, een ecosysteem dat de digitale kloof in België wil verkleinen door in te zetten op digitale inclusie. On stage vertelde Linde ons over het belang van inclusie in een digitaal landschap dat alsmaar meer onze dagelijkse relaties inneemt, van privé tot op het werk. En over hoe belangrijk het is om als bedrijf de inclusieve digitale trein niet te missen.

Onze hosts & moderators

Lisbeth Imbo

Journaliste en tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo begeleidde ons als host door de avond en stelde als moderator tijdens ons on-stage panelgesprek rake vragen over geld en groeiend ondernemen.

Cathérine Moerkerke

Journaliste en tv-presentatrice Cathérine Moerkerke begeleidt ons als host door de dag en stelt als moderator tijdens onze on-stage interviews rake vragen over een Create & Elevate aan onze sprekers.

Relive the wow

Bekijk alle afbeeldingen via deze link.

Thank you to our Community!

Generation WOW verbindt een generatie van ambitieuze en ondernemende vrouwen, die elkaar helpen groeien in alle fases van hun leven. Tijdens de conferentie konden we deze community eindelijk in het echt samen brengen en voor het eerst het live WOW-effect creëren. Bedankt aan alle ondernemende en inspirerende vrouwen om met zovele sparks aanwezig te zijn en elkaar te upliften. Let's meet again soon!

Thank you to our Crew!

Achter de Generation WOW conferentie zit een groep onverschrokken, enthousiaste en gepassioneerde creatievelingen. Een klein team met een grote droom om een community samen te brengen en te inspireren, over generaties heen. Thank you Crew ❤️

Thank you to our partners!

Echte content en contentement creëer je niet alleen. Bedankt aan onze warme partners om samen al onze WOW-dromen waar te maken en een lach te toveren op de gezichten van onze community. Jullie sparks waren voelbaar, on-en off-stage!

See you next year?

Ben jij er ook bij voor onze volgende editie? Stay tuned voor meer info rond al onze opkomende evenementen, schrijf maandag 12 juni 2023 in je agenda en don't miss out!