De Conference voor Vrouwen in Business - maandag 12.06.23

What to expect?

 • Een verfrissende conferentie met spraakmakende stemmen en een sterke line-up

 • Full day event van 08:00-18:00 in het Kursaal Oostende, met zicht op de zeedijk

 • Topsprekers live on stage: Bobbi Brown, Saskia De Coster, Elodie Ouedraogo, Steffi Vertriest, Ann De Bisschop, Véronique Bockstal and many more!

 • Leuke experiences met onze business & lifestyle corners

 • Food & drinks included all day!

How will we Create & Elevate?

Generation WOW is geïnspireerd door vrouwen in business die creëren, zichzelf blijven heruitvinden en the next level gaan in alles wat ze doen. Maar wat betekent het nu om 'iets te creëren', zijn niet alle ondernemende vrouwen creatief en hoe ga je nu the extra mile in je persoonlijk maar ook in je businessleven?

Dit en veel meer zal je leren op de 'Create & Elevate' Conference met onze inspirerende en toonaangevende sprekers on stage.
Ontdek het allemaal op 12 juni 2023 in Kursaal Oostende!

Are you ready to Create & Elevate with us?

What's included in your ticket?

 • Full day event van 08:00-18:00

 • Food & beverage: ontbijt, lunch & apero

 • Generation WOW x Collectors Club pet, ten voordele van Kick Cancer (deze krijg je bij aanvang van het event)

 • Breng een ‘oude’ BH mee naar het event en ruil deze op de Uniqlo stand in voor een Uniqlo wireless bra. Alle ingezamelde beha’s doneren we aan Solidarité Grands Froids  

 • Generation WOW goodiebag incl. vele verrassingen


  Early bird full ticket: 375 euro
  Early bird + Feeling jaarabonnement: 415 euro

  Regular full ticket: 415 euro (vanaf 16.04)
  Regular full ticket + Feeling jaarabonnement: 455 euro (vanaf 16.04)

Koop nu je tickets!

Get excited voor 12 juni!

Dit zijn onze sprekers

Dit jaar nemen opnieuw nationale en internationale topsprekers het woord, om te spreken over wat ‘Create & Elevate’ voor hen betekent en hoe zij de extra mile gaan in alles wat ze doen.

Bobbi Brown

Onze headliner dit jaar is hét toonvoorbeeld van “Create & Elevate”. Met een carrière en een mindset om u tegen zeggen, komt niemand minder dan Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, ons inspireren met haar verhaal. Een authentiek verhaal met een drive die iedereen aanspreekt. Een gesprek over hoe zij vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt.
Saskia de Coster

Als Vlaamse bestselling auteur en beeldende kunstenares is Saskia De Coster een creatieve ziel. Ze neemt haar publiek graag mee op een reis naar de bron van creativiteit. Via concrete voorbeelden uit haar eigen artistieke loopbaan, spannende én absurde samenwerkingen en sportieve uitdagingen die ze is aangegaan komt ze bij de kern: iedere vrouw heeft het vermogen om creatief te zijn.

foto credit: Inge KinnetSteffi Vertriest

Steffi Vertriest is co-founder van thee.be, zangeres, NJAM! chef en schrijfster van meerdere bestselling boeken. ‘De kracht van de waarheid’ is er zo eentje. Hierin benadrukt Steffi de cruciale rol van eerlijkheid en waarachtigheid. Het spreken van de waarheid kan ons helpen om onze beperkende overtuigingen te doorbreken en het kan helpen ons volledig potentieel te ontplooien.

Elodie Ouedraogo

Elodie Ouedraogo komt spreken over topsport als carrière en haar leven erna. In 2008 won ze met haar team een gouden medaille op de Olympische Spelen. Die sportcarrière heeft haar zowel mentaal als fysiek sterk beïnvloed. Later lanceerde Elodie samen met Olivia Borlée hun eigen sportlabel genaamd Unrun, dat voortkomt uit Elodie’s passie voor sport en creativiteit. Ze weet als geen ander hoe je jezelf steeds opnieuw heruitvindt en hoe je topsport kan vergelijken met ondernemerschap.

Ann De Bisschop

Ann De Bisschop is een naam die je ongetwijfeld al hebt horen vallen. Ze is keynote spreker, auteur en wellbeing expert. Over dat laatste komt ze met veel passie spreken op ons podium. Ze zal concrete tips & tricks delen over hoe kleine aanpassingen in je manier van werken en leven een groot verschil kunnen maken. Want als mensen zich gelukkig en gezond voelen op de werkvloer zijn ze productiever en creatiever.

Véronique Bockstal

Véronique Bockstal is founder en owner van Outgrow, een bedrijf dat ondernemers individueel begeleidt op hun groeipad. Na 20 jaar als consultant te hebben gewerkt, stapte ze uit haar comfortzone om haar eigen bedrijf te starten. Ook is Véronique de auteur van het boek ‘De vrouw van één miljoen’. Hierin richt ze zich op vrouwelijke ondernemers die ambitie hebben om hun omzet naar een miljoen te pushen. Op die manier wil ze op een concrete manier vrouwen in business inspireren om hun dromen na te jagen.

Onze hosts & moderators

Lisbeth Imbo

Journaliste en tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo begeleidde ons als host door de dag en stelde als moderator tijdens onze on-stage interviews rake vragen over Create & Elevate aan onze sprekers.

Cathérine Moerkerke

Journaliste en tv-presentatrice Cathérine Moerkerke begeleidt ons als host door de dag en stelt als moderator tijdens onze on-stage interviews rake vragen over een Create & Elevate aan onze sprekers.

Muzikaal intermezzo

Belpop Bonanza

Belpop Bonanza zorgt voor een muzikaal intermezzo. Ze nemen ons met veel schwung en humor mee doorheen de Belgische popgeschiedenis en benadrukken de belangrijke rol van - hoe kan het ook anders - vrouwen. Belpop Bonanza werd opgericht in 2013 door Jan Delvaux en Jimmy Dewit, vanuit hun gezamenlijke liefde voor (Belgische) muziek. Jan kan je iedere zaterdagnamiddag horen op Radio 1 en Jimmy, ook wel bekend als DJ Bobby Ewing, is muziekmaker.

We Love Oostende ❤

Oostende, een stad die het ondernemerschap omarmt en net dat tikkeltje rebels blijft, is de ideale backdrop voor dit event.

Combineer de Create & Elevate conference op maandag 12 juni met een bezoek aan dé stad aan zee. 

 • Ontdek er het centrum of ga shoppen in één van de vele winkels.

 • Ga voor of na de conferentie lekker uit eten in de vele restaurants dat Oostende te bieden heeft.

 • Overnacht in hotel Thermae Palace en geniet van 15% korting met de promotiecode 'generation wow'.

“Na de succesvolle eerste editie van de Generation WOW-conferentie in Oostende, zijn we verheugd om dit jaar opnieuw gaststad te zijn. Oostende omarmt ondernemerschap en heeft trotse ambassadeurs op het vlak van kunst, film, muziek, lifestyle en gastronomie. Generation WOW omarmt ze allemaal. Daarnaast staan we ook gekend voor onze netwerkevenementen. Een ideale match dus met Generation WOW.”

-       Burgemeester Bart Tommelein.

Boek hier je verblijf! Voor meer Visit Oostende info

Met dank aan onze partners ❤