Dit zijn onze sprekers

Dit jaar nemen opnieuw nationale en internationale topsprekers het woord, om te spreken over wat ‘Create & Elevate’ voor hen betekent en hoe zij de extra mile gaan in alles wat ze doen.

Bobbi Brown

Onze headliner dit jaar is hét toonvoorbeeld van “Create & Elevate”. Met een carrière en een mindset om u tegen zeggen, komt niemand minder dan Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, ons inspireren met haar verhaal. Een authentiek verhaal met een drive die iedereen aanspreekt. Een gesprek over hoe zij vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt.
Saskia de Coster

Als Vlaamse bestselling auteur en beeldende kunstenares is Saskia De Coster een creatieve ziel. Ze neemt haar publiek graag mee op een reis naar de bron van creativiteit. Via concrete voorbeelden uit haar eigen artistieke loopbaan, spannende én absurde samenwerkingen en sportieve uitdagingen die ze is aangegaan komt ze bij de kern: iedere vrouw heeft het vermogen om creatief te zijn.

foto credit: Inge KinnetSteffi Vertriest

Steffi Vertriest is co-founder van thee.be, zangeres, NJAM! chef en schrijfster van meerdere bestselling boeken. ‘De kracht van de waarheid’ is er zo eentje. Hierin benadrukt Steffi de cruciale rol van eerlijkheid en waarachtigheid. Het spreken van de waarheid kan ons helpen om onze beperkende overtuigingen te doorbreken en het kan helpen ons volledig potentieel te ontplooien.

Elodie Ouedraogo

Elodie Ouedraogo komt spreken over topsport als carrière en haar leven erna. In 2008 won ze met haar team een gouden medaille op de Olympische Spelen. Die sportcarrière heeft haar zowel mentaal als fysiek sterk beïnvloed. Later lanceerde Elodie samen met Olivia Borlée hun eigen sportlabel genaamd Unrun, dat voortkomt uit Elodie’s passie voor sport en creativiteit. Ze weet als geen ander hoe je jezelf steeds opnieuw heruitvindt en hoe je topsport kan vergelijken met ondernemerschap.

Ann De Bisschop

Ann De Bisschop is een naam die je ongetwijfeld al hebt horen vallen. Ze is keynote spreker, auteur en wellbeing expert. Over dat laatste komt ze met veel passie spreken op ons podium. Ze zal concrete tips & tricks delen over hoe kleine aanpassingen in je manier van werken en leven een groot verschil kunnen maken. Want als mensen zich gelukkig en gezond voelen op de werkvloer zijn ze productiever en creatiever.

Véronique Bockstal

Véronique Bockstal is founder en owner van Outgrow, een bedrijf dat ondernemers individueel begeleidt op hun groeipad. Na 20 jaar als consultant te hebben gewerkt, stapte ze uit haar comfortzone om haar eigen bedrijf te starten. Ook is Véronique de auteur van het boek ‘De vrouw van één miljoen’. Hierin richt ze zich op vrouwelijke ondernemers die ambitie hebben om hun omzet naar een miljoen te pushen. Op die manier wil ze op een concrete manier vrouwen in business inspireren om hun dromen na te jagen.

On stage interview

Tijdens de 'Create & Elevate' Conference kon je naast inspirerende gesprekken met bovenstaande sprekers ook exclusieve interviews on stage met sterke gasten verwachten, gehost door onze moderators.

Delphine Heenen

Delphine Heenen is de inspirerende vrouw achter KickCancer. Toen haar oudste zoon kanker kreeg, ontdekte ze snel dat het onderzoek naar kinderkanker nog in zijn kinderschoenen stond. Daar wou Delphine verandering in brengen. Ze besloot haar job op te geven en KickCancer op te richten. Op de Create & Elevate Conference zal Delphine zetelen in een panelgesprek met nog andere inspirerende vrouwen.

Bénédicte Bouton

Bénédicte Bouton is Head of Culture bij Belfius en Curator van de Belfius Art Collection. Zij vertelt ons live on stage hoe bedrijven kunst en creativiteit kunnen inzetten om hun business naar een hoger niveau te brengen.

Ilse Roosens

Ilse Roosens is curator hedendaagse kunst bij Mu.ZEE. Zij reflecteert over het belang van creatieve communicatie voor bedrijven een sterke maatschappelijke visie willen uitdragen. Het project "Meet Anna & The Artists" dat de Impressionistische kunstenares Anna Boch, die Mu.ZEE tentoonstelt vanaf deze zomer, samenbrengt met hedendaagse kunstenaars-verzamelaars, is daar een mooi voorbeeld van. Generation WOW realiseerde dit project samen met Mu.ZEE, en live on stage kan je een preview van deze video-reeks verwachten.

Zuhal Demir

Zuhal Demir is Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme.
Als minister van toerisme kent en herkent ze het belang van cultuur en creatie voor de maatschappij.
Tijdens het panel wil ze als volksvertegenwoordiger, maar ook als vrouw met een migratieachtergrond, andere vrouwen in business bijbrengen hoe belangrijk het is om niet alleen jezelf maar ook anderen naar een hoger niveau te tillen.

Muzikaal intermezzo

Belpop Bonanza

Belpop Bonanza zorgt voor een muzikaal intermezzo. Ze nemen ons met veel schwung en humor mee doorheen de Belgische popgeschiedenis en benadrukken de belangrijke rol van - hoe kan het ook anders - vrouwen. Belpop Bonanza werd opgericht in 2013 door Jan Delvaux en Jimmy Dewit, vanuit hun gezamenlijke liefde voor (Belgische) muziek. Jan kan je iedere zaterdagnamiddag horen op Radio 1 en Jimmy, ook wel bekend als DJ Bobby Ewing, is muziekmaker.

Onze hosts & moderators

Lisbeth Imbo

Journaliste en tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo begeleidde ons als host door de dag en stelde als moderator tijdens onze on-stage interviews rake vragen over Create & Elevate aan onze sprekers.

Cathérine Moerkerke

Journaliste en tv-presentatrice Cathérine Moerkerke begeleidt ons als host door de dag en stelt als moderator tijdens onze on-stage interviews rake vragen over een Create & Elevate aan onze sprekers.

De Conference voor Vrouwen in Business - maandag 12.06.23

How will we Create & Elevate?

Generation WOW is geïnspireerd door vrouwen in business die creëren, zichzelf blijven heruitvinden en the next level gaan in alles wat ze doen. Maar wat betekent het nu om 'iets te creëren', zijn niet alle ondernemende vrouwen creatief en hoe ga je nu the extra mile in je persoonlijk maar ook in je businessleven? Dit en veel meer zal je leren op de 'Create & Elevate' Conference met onze inspirerende en toonaangevende sprekers on stage.
Ontdek het allemaal op maandag 12 juni 2023 in Kursaal Oostende!

What's included in your ticket?

  • Full day event van 08:30-18:00

  • Food & beverage: ontbijt, lunch & apero

  • Generation WOW x Collectors Club pet, ten voordele van Kick Cancer (deze krijg je bij aanvang van het event)

  • 3 maanden gratis abonnement op de online business nieuwssite Business AM

  • Breng een ‘oude’ BH mee naar het event en ruil deze op de Uniqlo stand in voor een Uniqlo wireless bra. Alle ingezamelde beha’s doneren we aan Solidarité Grands Froids  

  • Generation WOW goodiebag incl. vele verrassingen

Koop nu je tickets!

Looking for a WOW-incentive?

Dan hebben we erg fijne B2B pakket mogelijkheden. Kom samen met jouw collega's of klanten naar hét netwerkevent van het jaar. Leuke extra, vanaf 10 tickets geven we een -10% WOW-friends korting!

(Plaats jouw bestelling via onderstaande link en Marie van ons WOW-team bezorgt jou de bedrijfsfactuur en tickets op naam.)

Bestel hier je B2B ticketpakket

Create, Elevate & Connect!

Wil jij op maandag 12 juni op de Generation WOW conference kwalitatief connecteren met 10 andere aanwezigen die jou en je business kunnen versterken? Maak dan zeker gebruik van de gratis netwerkmodule, empowered by Momdernemer, het netwerkplatform van Elsje Borms. Op basis van jouw input matcht ze jou met een aantal andere straffe intra-en entrepreneurs.

Hoe (net)werkt het?

Schrijf je vandaag nog in. Elsje en haar team gaan meteen aan de slag om jou te linken aan een 10-tal andere power people zodat jullie voor het event al kunnen kennismaken.

Volg het live webinar. Er zijn 4 deelnamemomenten in mei en begin juni. Elsje deelt haar waardevolle netwerktips & tricks met jou, zodat je alles uit de kan haalt tijdens de Create & Elevate Conference.

Op de dag zelf faciliteert Momdernemer het hele netwerkgebeuren, zodat je je kersverse connecties makkelijk terugvindt en geen tijd hoeft te verliezen.

Deze bonus zit in jouw ticket inbegrepen. Het is volledig on the house en kost je dus niets!

Het resultaat?

De Generation WOW conference wordt niet alleen inhoudelijk maar ook voor je connecties een enorme meerwaarde. Want je kan vooraf kennismaken en contacten leggen zodat je op de dag zelf meteen kan aansluiten bij je tribe. Hoe chill is dat? Dankzij de tips van Elsje word jij een next-level netwerker.

Let the networking magic begin!

Get excited voor 12 juni!

Lees onze Generation WOW paper!

Yes, it’s true! Net als vorig jaar kan je opnieuw exclusief bij Feeling en Trends Style (voor de abonnees) of via onze website de Generation WOW paper ontdekken. Je leest er alles over onze Create & Elevate Conference, welke topsprekers we dit jaar naar ons podium halen, de verhalen en straffe tips van 14 ondernemende vrouwen, dé Oostendse hotspots van nieuwe Café & Hotel Du Parc uitbater Shannah Zeebroek, wat Create & Elevate betekent voor Feeling’s nieuwe hoofdredacteur Els Keymeulen and much more!

Een must-read als je zin hebt in een flinke dosis inspiratie van heel wat coole WOW-vrouwen!

We Love Oostende ❤

Oostende, een stad die het ondernemerschap omarmt en net dat tikkeltje rebels blijft, is de ideale backdrop voor dit event.

Combineer de Create & Elevate conference op maandag 12 juni met een bezoek aan dé stad aan zee. 

  • Ontdek er het centrum of ga shoppen in één van de vele winkels.

  • Ga voor of na de conferentie lekker uit eten in de vele restaurants dat Oostende te bieden heeft.

  • Overnacht in hotel Thermae Palace en geniet van 15% korting met de promotiecode 'generation wow'.

  • Leuke extra: wij voorzien een shuttle service op maandag 12 juni met Polestar naar het Kursaal Oostende.

“Na de succesvolle eerste editie van de Generation WOW-conferentie in Oostende, zijn we verheugd om dit jaar opnieuw gaststad te zijn. Oostende omarmt ondernemerschap en heeft trotse ambassadeurs op het vlak van kunst, film, muziek, lifestyle en gastronomie. Generation WOW omarmt ze allemaal. Daarnaast staan we ook gekend voor onze netwerkevenementen. Een ideale match dus met Generation WOW.”

-       Burgemeester Bart Tommelein.

Boek hier je verblijf! Voor meer Visit Oostende info

Op stap met Shannah Zeebroek in haar Oostende

Oostende is een bruisende, levende stad waar creativiteit zegeviert en heel wat ondernemers hun inspiratie en creativiteit uithalen. En dus dé creatieve backdrop voor de Create & Elevate Conference. Ook Shannah Zeebroek, de voormalige uitbaatster van restaurant Willem Hiele, kwam naar de Stad aan Zee om haar nieuwe project te realiseren: de heropening van het iconische Café & Hotel Du Parc. Met veel goesting nam ze Generation WOW voor een dag onder haar hoede en nam ons mee naar de must-see hotspots in haar Oostende.