RELIVE THE WOW

Dit waren onze sprekers

Nationale en internationale topsprekers namen dit jaar opnieuw het woord, om te spreken over wat ‘Create & Elevate’ voor hen betekent en hoe zij de extra mile gaan in alles wat ze doen.

Bobbi Brown

Onze headliner dit jaar is hét toonvoorbeeld van “Create & Elevate”. Met een carrière en een mindset om u tegen zeggen, komt niemand minder dan Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, ons inspireren met haar verhaal. Een authentiek verhaal met een drive die iedereen aanspreekt. Een gesprek over hoe zij vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt.
Saskia de Coster

Als Vlaamse bestselling auteur en beeldende kunstenares is Saskia De Coster een creatieve ziel. Ze neemt haar publiek graag mee op een reis naar de bron van creativiteit. Via concrete voorbeelden uit haar eigen artistieke loopbaan, spannende én absurde samenwerkingen en sportieve uitdagingen die ze is aangegaan komt ze bij de kern: iedere vrouw heeft het vermogen om creatief te zijn.Steffi Vertriest

Steffi Vertriest is co-founder van thee.be, zangeres, NJAM! chef en schrijfster van meerdere bestselling boeken. ‘De kracht van de waarheid’ is er zo eentje. Hierin benadrukt Steffi de cruciale rol van eerlijkheid en waarachtigheid. Het spreken van de waarheid kan ons helpen om onze beperkende overtuigingen te doorbreken en het kan helpen ons volledig potentieel te ontplooien.

Elodie Ouedraogo

Elodie Ouedraogo komt spreken over topsport als carrière en haar leven erna. In 2008 won ze met haar team een gouden medaille op de Olympische Spelen. Die sportcarrière heeft haar zowel mentaal als fysiek sterk beïnvloed. Later lanceerde Elodie samen met Olivia Borlée hun eigen sportlabel genaamd Unrun, dat voortkomt uit Elodie’s passie voor sport en creativiteit. Ze weet als geen ander hoe je jezelf steeds opnieuw heruitvindt en hoe je topsport kan vergelijken met ondernemerschap.

Ann De Bisschop

Ann De Bisschop is een naam die je ongetwijfeld al hebt horen vallen. Ze is keynote spreker, auteur en wellbeing expert. Over dat laatste komt ze met veel passie spreken op ons podium. Ze zal concrete tips & tricks delen over hoe kleine aanpassingen in je manier van werken en leven een groot verschil kunnen maken. Want als mensen zich gelukkig en gezond voelen op de werkvloer zijn ze productiever en creatiever.

Véronique Bockstal

Véronique Bockstal is founder en owner van Outgrow, een bedrijf dat ondernemers individueel begeleidt op hun groeipad. Na 20 jaar als consultant te hebben gewerkt, stapte ze uit haar comfortzone om haar eigen bedrijf te starten. Ook is Véronique de auteur van het boek ‘De vrouw van één miljoen’. Hierin richt ze zich op vrouwelijke ondernemers die ambitie hebben om hun omzet naar een miljoen te pushen. Op die manier wil ze op een concrete manier vrouwen in business inspireren om hun dromen na te jagen.

On stage interview

Tijdens de 'Create & Elevate' Conference kon je naast inspirerende gesprekken met bovenstaande sprekers ook exclusieve interviews on stage met sterke gasten verwachten, gehost door onze moderators.

Delphine Heenen

Delphine Heenen is de inspirerende vrouw achter KickCancer. Toen haar oudste zoon kanker kreeg, ontdekte ze snel dat het onderzoek naar kinderkanker nog in zijn kinderschoenen stond. Daar wou Delphine verandering in brengen. Ze besloot haar job op te geven en KickCancer op te richten. Op de Create & Elevate Conference zetelde Delphine in een panelgesprek samen met mede-vrouwen in business.

Bénédicte Bouton

Bénédicte Bouton is Head of Culture bij Belfius en Curator van de Belfius Art Collection. Zij vertelt ons live on stage hoe bedrijven kunst en creativiteit kunnen inzetten om hun business naar een hoger niveau te brengen.

Ilse Roosens

Ilse Roosens is curator hedendaagse kunst bij Mu.ZEE. Zij reflecteert over het belang van creatieve communicatie voor bedrijven een sterke maatschappelijke visie willen uitdragen. Het project "Meet Anna & The Artists" dat de Impressionistische kunstenares Anna Boch, die Mu.ZEE tentoonstelt vanaf deze zomer, samenbrengt met hedendaagse kunstenaars-verzamelaars, is daar een mooi voorbeeld van. Generation WOW realiseerde dit project samen met Mu.ZEE, en live on stage kon je een preview van deze video-reeks verwachten.

Zuhal Demir

Zuhal Demir is Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme.
Als minister van toerisme kent en herkent ze het belang van cultuur en creatie voor de maatschappij.
Tijdens het panel wil ze als volksvertegenwoordiger, maar ook als vrouw met een migratieachtergrond, andere vrouwen in business bijbrengen hoe belangrijk het is om niet alleen jezelf maar ook anderen naar een hoger niveau te tillen.

Els Keymeulen

Als gewaardeerde journalist en kersverse hoofdredacteur van Feeling Magazine kent Els Keymeulen het belang van sterke inspirerende verhalen om je carrière vorm te geven. Zij interviewt Elodie Ouedraogo live on stage over haar parcours, haar geschiedenis als topsporter en haar populaire merk Unrun.

Intermezzo

Belpop Bonanza

Belpop Bonanza zorgt voor een muzikaal intermezzo. Ze nemen ons met veel schwung en humor mee doorheen de Belgische popgeschiedenis en benadrukken de belangrijke rol van - hoe kan het ook anders - vrouwen. Belpop Bonanza werd opgericht in 2013 door Jan Delvaux en Jimmy Dewit, vanuit hun gezamenlijke liefde voor (Belgische) muziek. Jan kan je iedere zaterdagnamiddag horen op Radio 1 en Jimmy, ook wel bekend als DJ Bobby Ewing, is muziekmaker.

Els Dejonghe

Els Dejonghe is holistisch (loopbaan)coach en performer. On stage tijdens de conferentie haalde Els iedereen uit hun stoel met pakkende poses en intrigerende opdrachten als intermezzo.

Onze hosts & moderators

Lisbeth Imbo

Journaliste en tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo begeleidde ons als host door de avond en stelde als moderator tijdens ons on-stage panelgesprek rake vragen over geld en groeiend ondernemen.

Cathérine Moerkerke

Journaliste en tv-presentatrice Cathérine Moerkerke begeleidt ons als host door de dag en stelt als moderator tijdens onze on-stage interviews rake vragen over een Create & Elevate aan onze sprekers.

Rewatch how we created the WOW!

(Her)Lees onze Generation WOW paper!

Net als vorig jaar kan je naar aanloop van de Create & Elevate Conference dit jaar opnieuw exclusief bij Feeling en Trends Style (voor de abonnees) of via onze website de Generation WOW paper ontdekken.

Zin in wat leuke en inspirerende zomer lectuur?
In onze Generation WOW paper lees je alles over onze Create & Elevate Conference, welke topsprekers we dit jaar naar ons podium haalden, de verhalen en straffe tips van 14 ondernemende vrouwen, dé Oostendse hotspots van nieuwe Café & Hotel Du Parc uitbater Shannah Zeebroek, wat Create & Elevate betekent voor Feeling’s nieuwe hoofdredacteur Els Keymeulen and much more!

Een must-read als je zin hebt in een flinke dosis inspiratie van heel wat coole WOW-vrouwen!

Thank you to our Community!

900 vrouwen in business die elkaar ontmoeten en inspireren, dat is een recept voor succes. We know. Voor het tweede jaar op rij mochten we jullie tijdens de conferentie samenbrengen en een WOW-effect creëren.

Bedankt aan alle straffe vrouwen om met zoveel positieve energie aanwezig te zijn en elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Jullie zijn hét voorbeeld van Create & Elevate.

 

Let's meet again soon!

Thank you to our speakers!

Waardevolle inzichten, sterke quotes en vernieuwende meningen. Tijdens de conferentie kon je je opnieuw verwachten aan inspirerende keynotes en on-stage interviews van onze topsprekers Élodie Ouédraogo, Saskia De Coster, Steffi Vertriest, Ann De Bisschop, Véronique Bockstael and many more.

Bobbi Brown deelde haar succesverhaal en kon een hele zaal elevaten met haar inzichten. "There is nothing fancy about me and nothing perfect. I'm fabulous because I'm okay with not being fancy and perfect." WOW!

 Bedankt aan alle Create & Elevate sprekers for being part of the WOW!

Thank you to our Crew!

Achter de Generation WOW conferentie zit een groep onverschrokken, enthousiaste en gepassioneerde creatievelingen. Een klein team met een grote droom om een community samen te brengen en te inspireren, over generaties heen. Thank you Crew ❤️

BUY THE CAP OF THE SEASON FOR YOU & YOUR WOW FRIENDS

Heb jij zelf nog geen Generation WOW x Collectors Club cap of wil je er graag eentje cadeau geven? Mail dan nu naar Marie van Team WOW in onderstaande link, koop je pet ten voordele van KickCancer & join the WOW! 

GET ME A CAP!