This was WOW, Money Talks!

Op WOW, Money Talks! brachten we maar liefst 300 vrouwen in business samen voor een full day event met sterke line-up en leuke lifestyle experiences in het MeetDistrict, Gent.

Onder andere topondernemers en geldexperten Conny Vandendriessche, Véronique Goossens en Charlotte Van Brabander kwamen er het taboe rond geld doorbreken.

How did we talk money?

Onder vrouwen is geld nog steeds een topic dat wordt doodgezwegen. Op WOW, Money Talks! stelden we daarom onze Money Mindset scherp, want die bepaalt nu eenmaal hoeveel je gaat verdienen, hoe je over geld denkt, hoe makkelijk je geld uitgeeft en hoe je met vertrouwen kunt investeren. Bovendien maakt een goede Money Mindset het makkelijker om je financiële doelen te bereiken. Op die manier werden we samen financieel sterker.

Bekijk hier alle foto's

Relive the WOW

Dit waren onze sprekers

Op donderdag 16 maart kwam je te weten wat je nodig had om tot de juiste Money Mindset te komen, hoe je jouw business en je persoonlijk leven financieel sterker kan maken en hoe je jouw persoonlijke houding tegenover geld kan verbeteren. Dit met de juiste expertise over de huidige economische situatie en aan de hand van een een diepere kijk over mindset, gegeven door vrouwen die zelf de switch hebben gemaakt.

Onderstaande sprekers kwamen op WOW, Money Talks! spreken over hun Money Mindset, en nog veel meer!

Veronique Goossens

Veronique Goossens is hoofdeconoom bij Belfius. Veronique kwam ons de nodige context geven over de huidige financiële wereld en gaf ons meer inzicht over welke beslissingen de juiste financiële stappen zijn.

Charlotte Van Brabander

Charlotte Van Brabander is geldexpert, Money Mindset coach en founder van succesvol online platform Slim Sparen. Zij bracht o.a. de acht types persoonlijkheden rond Money Mindset in kaart en legde uit hoe jij die kunt gebruiken om je Money Mindset te optimaliseren.

Suzanne van Schaik

Suzanne van Schaik is een Nederlandse businesscoach voor gevestigde ondernemers en expert in een high-end business model. Zij heeft van nature een positieve Money Mindset en toonde aan hoe je die kunt omzetten in een premium aanbod, waarbij je naast geld verdienen ook vervulling ervaart.

Exclusieve interviews met

Tijdens het WOW, Money Talks! event kon je naast inspirerende Money Talks van bovenstaande sprekers ook exclusieve on-stage interviews met spraakmakende stemmen verwachten, gehost door onze huismoderator.

Conny Vandendriessche

Als succesvolle ondernemer met 25 jaar ervaring en oprichter van o.a. House of HR kent Conny Vandendriessche als geen ander het belang van een sterke financiële basis voor het behalen van jouw toekomstdromen. Haar fascinerende en succesvolle parcours spreekt boekdelen. Tijdens het panelgesprek gaf Conny aan de hand van haar kennis concrete tips over winst, waardevolle groei en het belang van een stevige financiële basis voor jouw onderneming.

Katrin Van de Water

Als founder van Passion for Business en als High-end Businessmentor inspireert Katrin Van de Water duizenden vrouwen in business om hun droomjob te realiseren. Ze is miljonair sinds haar 45ste en ontdekte dat er schaamte op dit thema zit bij heel wat vrouwen. Daarom maakt ze het haar missie om de taboes rond financiële vrijheid voor vrouwen te doorbreken en met haar podcast Miljonairsvrouwen wil ze eens en voor altijd financiële overvloed het nieuwe normaal maken.

Hanne Deneire

Met haar muzikaal talent en als gevestigde componiste, heeft Hanne Deneire een passie voor muziek, creativiteit maar ook ondernemerschap. Met House of Music, een vernieuwende organisatie dat mensen wil doen groeien door ze in contact te brengen met muziek, begeleidt ze al 25 jaar professionals naar meer succes. Haar Music-Business-Mindset (MBM) Training helpt je muzikale vaardigheden ontwikkelen om een juiste flow te creëren. Zij kwam ons vertellen waarom een positieve Money Mindset essentieel is, ook als sociale ondernemer.

Anneleen Michiels

Anneleen Michiels is hoofddocent Finance aan de Universiteit Hasselt en voormalig voorzitter van de Strategic Interest Group on Family Business Research aan de European Academy of Management (EURAM). In haar onderzoek richt zij zich hoofdzakelijk op de invloed van geld op het familiebedrijf en de bedrijfsfamilie met thema’s als verloning, dividendbeleid en financieringsbeslissingen. Met haar ingesteldheid en Money Mindset hielp ze ons het taboe rond geld te doorbreken. Ook kon zij ons meer inzicht geven in de verschillen tussen mannen en vrouwen wanneer het om geld gaat. Amandine De Paepe

Amandine De Paepe is voedingswetenschapper, biomedicus en founder van Insentials. Ze bundelt haar jaren ervaring en wetenschappelijke kennis om op zoek te gaan naar de juiste vitamines voor elke vrouw. Op WOW, Money Talks! sloot ze zich aan op het panelgesprek waar ze kwam vertellen over hoe je actief kan investeren in jouw Money Mindset.

Onze host

Lisbeth Imbo

Journaliste en tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo begeleidde ons als host door de avond en stelde als moderator tijdens ons on-stage panelgesprek rake vragen over geld en groeiend ondernemen.

Relive the wow

Bekijk alle afbeeldingen via deze link.

Met dank aan onze partners