RELIVE THE WOW

Dit was WOW, Money Talks! - 23.11.23

Dit waren onze experten

Ilse Bequé

Als Directeur Business & Daily Banking Bij Belfius voor Oost- en West-Vlaanderen en met 24 jaar ervaring op zak heeft Ilse Bequé een sterke track-record opgebouwd in alle financiële aspecten van het ondernemerschap.

Vanuit de overtuiging dat een bankier een strategische partner kan zijn van elke ondernemer, deelde ze haar ervaring met jullie on stage. Tijdens haar keynote "Verzeker je groei, Verzeker je toekomst" had ze het over hoe groei eruit kan zien voor ondernemers, hoe belangrijk winst is in jouw toekomstverhaal en hoe je de juiste plannen maakt.

Ontdek al hun expertise via Belfius.be !

Femke Hogema

Femke Hogema inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen. Als bezieler van de Profit First-methode, een internationaal gerenommeerde en succesvolle methode voor ondernemers om hun geld te managen, en als auteur van het boek "Winstgevende Plannen", begeleidt ze dagelijks professionals en ondernemers bij het uitbouwen van een winstgevend bedrijf.

Veel ondernemers streven naar omzet, en hopen dat er aan het einde van de rit wat overblijft zodat ze zichzelf kunnen betalen. On stage had Femke het tijdens haar keynote "In drie stappen een financieel gezond & winstgevend bedrijf" over de juiste manier om als ondernemer te focussen op winst. Daarnaast haalde ze met een aantal concrete acties aan hoe jij de juiste plannen kan maken voor een financieel gezonde en winstgevende toekomst.

Charlotte Pille & An Peeters

Charlotte Pille en An Peeters zijn partners bij VGD, dat ondernemers begeleidt bij al hun financiële, fiscale en operationele noden. Met hun jarenlange ervaring in de sector staan ze zij aan zij met vrouwen in business en kennen ze als geen ander de uitdagingen voor de ondernemer van vandaag.

On stage hadden ze het over de verschillende fasen van een bedrijf en het belang van de juiste begeleiding voor jouw groei. Of je nu een start-up, scale-up of gevestigde waarde bent, partners met specifieke expertise zijn essentieel voor het realiseren van jouw groei op lange termijn. Wat hebben ondernemers nu echt nodig om te groeien en waar kunnen ze nog veel bijleren? Dat vertelden ze live on stage.

Op zoek naar de juiste partner voor jouw groei? Surf naar vgd.be en ontdek VGD's expertise!

Wie zat er in het panel?

Conny Vandendriessche

Als succesvolle ondernemer met 25 jaar ervaring en oprichter van o.a. House of HR kent Conny Vandendriessche als geen ander het belang van een sterke financiële basis voor het behalen van jouw toekomstdromen. Haar fascinerende en succesvolle parcours spreekt boekdelen. Tijdens het panelgesprek gaf Conny aan de hand van haar kennis concrete tips over winst, waardevolle groei en het belang van een stevige financiële basis voor jouw onderneming.

Julie Vets

Julie Vets heeft een missie om fluohesjes voor eens en voor altijd ingeburgerd te maken, en stijl en functie samen te brengen. Met GOFLUO ontwerpt ze 'bodyglowers', stijlvolle fluohesjes, waar je wél mee wil gezien worden.

Vandaag is haar bedrijf GOFLUO een succesverhaal. Je kan de hesjes vinden in 10 Europese landen en in de US en Canada. On stage ging Julie in gesprek met onze panelleden over haar parcours als ondernemer, hoe ze op enkele jaren tijd uitgegroeid is tot een begrip in de sector en waar ze vandaag mee bezig is om haar toekomstige groei te verzekeren.

Barbara Geusens

Dr. Barbara Geusens is bio-ingenieur in cel- en genbiotechnologie en doctor in de dermatologie. Met haar expertise in het veld richtte ze Nomige op, een lijn van gepersonaliseerde producten die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften, op basis van jouw DNA en levensstijl.

Het bedrijf groeide uit van een bruisende start-up tot een succesvolle scale-up en bestaat dit jaar exact zes jaar. Tijdens het panelgesprek had Barbara het over haar inspirerende parcours, op welke manieren ze meermaals financiering aanwendde en hoe zij groei realiseert en de juiste partners aantrekt.

Caroline Rigo

Caroline Rigo is al meer dan 17 jaar actief in gezonde en natuurlijke make-up. Samen met haar team ontwikkelde ze verschillende succesvolle Belgische merken die verdeeld worden in de farma- en beautywereld. Vandaag is Caroline founder van RiGorgeous, het overkoepelende businessmodel achter de merken Cent pur Cent, i.am.klean, Blush Academy + Agency en de belevingsstores Café Beauté en runt ze haar bedrijf met een 70-tal vaste medewerkers en een 40-tal freelancers.

Naast haar passie voor natuurlijke make-up leidt Caroline haar B2B-klanten ook op met opleidingen en begeleiding in marketing, finance en sales. Tijdens het panelgesprek had Caroline het over haar ervaring als ondernemer, hoe ze haar beauty-imperium uitbouwde en hoe ze andere vrouwen in business stimuleert.

Wie was onze host?

Lisbeth Imbo

Journaliste en tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo begeleidde ons als host door de avond en stelde als moderator tijdens ons on-stage panelgesprek rake vragen over geld en groeiend ondernemen.

Met dank aan onze partners