Consultancy

Brand Boosting & Business Strategy

Met een groot hart voor Belgische bedrijven en het 'empower your network' gevoel, helpen Angelique en Barbara vrouwelijke ondernemers en decision makers om de juiste richting te nemen op vlak van business strategy en brand boosting.

Angelique Foré begon in 2004 haar carrière als tv-maker bij DPG Media. Vanuit haar passie voor media, brands en community richtte ze online magazine en creative agency Belmodo op, dat ze in 2017 verkocht. Een burn-out veranderde haar parcours. 

Barbara De Beir startte haar carrière als marketeer in de big corporates waaronder Reckitt Benckiser en Campofrio. Het besef dat ze verbindend wilde ondernemen, veranderde haar parcours. In 2017 stond ze mee aan de start van coworking No18 Ampla House, nu onderdeel van IWG. 

Vandaag nemen Angelique en Barbara al hun ervaringen en contacten mee in alles wat ze doen.

Brand Boosting

Plan je een gloednieuwe business of wil je je merk refreshen of herpositioneren? Samen halen we het DNA van je merk naar boven en bereiken we met de juiste dosis emotie jouw brand loving community.

We kijken graag naar het hele plaatje en helpen jou en je brand om de juiste koers te varen en een 360° communicatie te stroomlijnen. Van strategy tot launch of re-launch, en altijd met het nodige WOW-effect!

Business Strategy

Zoek je een co-founder, vennoot, business partner en / of de juiste fundingmix?

Voor een business strategy met financieel-strategische insteek werken we samen met onze finance experte, Sophie Buysse - partner bij finance & executive agency Resolvus.

We gaan dieper in op je noden en schrijven samen aan jouw next level business plan.