Content

Generation WOW creëert sterke on- en offline content aan de hand van verschillende 'experiences'.

Zo lanceerden we een podcast reeks "Empower your network" waar we inspirerende babbels hebben met WOW-vrouwen over de kracht van hun netwerk. En op Instagram delen we wekelijks het verhaal van ondernemende vrouwen met een spark.

Met onze inspirerende "real life" events zetten wij 'content & contentment' centraal. Op een inspirerende locatie bieden we een mooi inhoudelijk programma met panelgesprekken en keynotes, food & drinks en tal van Belgische brands te ontdekken.

Taxi WOW - episode 2

Ep. 2 Charlotte De Cock: de tweede passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is  Charlotte De Cock. Een stijlvolle en enthousiaste spring in het veld én de vrouw achter het eigenzinnig en hip Oost-Vlaams biertje KEREL. In onze tweede video-aflevering vertelt ze over het ontstaan van KEREL, haar team en hoe het is om als vrouw in een mannelijke bierwereld te werken.

 Ontdek nu het verhaal van Charlotte De Cock in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 1

In onze Taxi WOW videoreeks gaan we samen met 4 ondernemende vrouwen on the road. Onderweg naar kantoor vertellen ze over hun business en de passie die hen telkens opnieuw drijft.

Ep. 1 Gwen Nys: de eerste passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Gwen Nys. Een frisse veertiger die als adjunct-directeur al 18 jaar in staat voor het reilen en zeilen van het Kursaal Oostende. In onze eerste video-aflevering vertelt ze over haar team, de toekomst van het Kursaal en haar liefde voor de zee.

Ontdek nu het verhaal van Gwen Nys in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Our events

Op maandag 13 juni 2022 organiseert Generation WOW de allereerste business conference for women met als thema 'Empower Your Network'.
We halen o.a. niemand minder dan Esther Perel, dé expert in human relationships, naar België. Waar? In dé stad aan zee, in het Kursaal van Oostende! 

Mis dit unieke event niet en koop nu je tickets. 

More info & tickets

Our podcast

Generation WOW brengt een gloednieuwe podcastreeks vol bruisende content en spraakmakende profielen to 'Empower your network'!

Episode 17: in gesprek met Siska Schoeters, radio- en televisiepresentatrice, die ons meeneemt in deze Podcast Episode achter de schermen van haar leven. Over hoe belangrijk het is om authentiek te zijn in de mediawereld, samen te werken met verschillende generaties & wat de waarde is van een hechte vriendinnengroep.

Ontdek nu het verhaal van Siska Schoeters in onze nieuwe podcast episode.

Generation WOW playlist