Content

Generation WOW creëert sterke on- en offline content aan de hand van verschillende 'experiences'.

Zo lanceerden we een podcast reeks "Empower your network" waar we inspirerende babbels hebben met WOW-vrouwen over de kracht van hun netwerk. En op Instagram delen we wekelijks het verhaal van ondernemende vrouwen met een spark.

Met onze inspirerende "real life" events zetten wij 'content & contentment' centraal. Op een inspirerende locatie bieden we een mooi inhoudelijk programma met panelgesprekken en keynotes, food & drinks en tal van Belgische brands te ontdekken.

Our podcast

In het tweede seizoen van onze populaire Generation WOW podcastreeks met als thema 'Create & Elevate' praten we met ondernemende vrouwen over hoe ze hun business uitbouwen, zichzelf blijven heruitvinden en the extra mile gaan in alles wat ze ondernemen.

Episode 22: Katrin Wouters & Karen Hendrix, founders van het befaamde Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix, nemen ons in deze aflevering mee in hun wereld. Een wereld waarin ze al 40 jaar, aan de hand van hun ontwerpen en sterke storytelling, het creatieve internationale landschap mee vorm geven.

Luister jij mee naar de vierde episode van ons nieuwe Generation WOW 'Create & Elevate' podcastseizoen?

Taxi WOW - episode 4

Ep. 4 Cleo De Backer: de vierde passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Cleo De Backer. Een enthousiaste dertiger én managing partner bij de full service event agency WE MAKE YOU HAPPY. In onze vierde video-aflevering vertelt ze over het geheim achter haar netwerk, haar WE MAKE YOU HAPPY-familie én wat de toekomst nog in petto heeft.

 

Ontdek nu het verhaal van Cleo De Backer in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 3

Ep. 3 Katrien Vermeire: de derde passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Katrien Vermeire. Een gepassioneerde vrouw die met John&Jane, een premium eventbedrijf dat voor klank, licht en video, elk event omtovert tot een onvergetelijke ervaring. In onze derde video-aflevering vertelt ze over het verhaal achter John&Jane, de vele mensen die ze ontmoet voor én achter de schermen en hoe belangrijk een warm netwerk is voor haar.

Ontdek nu het verhaal van Katrien Vermeire in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 2

Ep. 2 Charlotte De Cock: de tweede passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is  Charlotte De Cock. Een stijlvolle en enthousiaste spring in het veld én de vrouw achter het eigenzinnig en hip Oost-Vlaams biertje KEREL. In onze tweede video-aflevering vertelt ze over het ontstaan van KEREL, haar team en hoe het is om als vrouw in een mannelijke bierwereld te werken.

 Ontdek nu het verhaal van Charlotte De Cock in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 1

In onze Taxi WOW videoreeks gaan we samen met 4 ondernemende vrouwen on the road. Onderweg naar kantoor vertellen ze over hun business en de passie die hen telkens opnieuw drijft.

Ep. 1 Gwen Nys: de eerste passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Gwen Nys. Een frisse veertiger die als adjunct-directeur al 18 jaar in staat voor het reilen en zeilen van het Kursaal Oostende. In onze eerste video-aflevering vertelt ze over haar team, de toekomst van het Kursaal en haar liefde voor de zee.

Ontdek nu het verhaal van Gwen Nys in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Our events

Op maandag 13 juni 2022 organiseert Generation WOW de allereerste business conference for women met als thema 'Empower Your Network'.
We halen o.a. niemand minder dan Esther Perel, dé expert in human relationships, naar België. Waar? In dé stad aan zee, in het Kursaal van Oostende! 

Mis dit unieke event niet en koop nu je tickets. 

More info & tickets

Generation WOW playlist