Content

Generation WOW creëert sterke on- en offline content aan de hand van verschillende 'experiences'.

Zo lanceerden we een podcastreeks "Create & Elevate" waar we inspirerende babbels hebben met WOW-vrouwen over de kracht van hun netwerk. En op Instagram delen we wekelijks het verhaal van ondernemende vrouwen met een spark.

Met onze inspirerende "real life" events zetten wij 'content & contentment' centraal. Op een inspirerende locatie bieden we een mooi inhoudelijk programma met panelgesprekken en keynotes, food & drinks en tal van Belgische brands te ontdekken.

Our podcast

In het tweede seizoen van onze populaire Generation WOW podcastreeks met als thema 'Create & Elevate' praten we met ondernemende vrouwen over hoe ze hun business uitbouwen, zichzelf blijven heruitvinden en the extra mile gaan in alles wat ze ondernemen.

Episode 23: Nina Mouton, psycholoog en bestseller auteur, laat ons in deze aflevering binnenkijken in haar creatieve wereld. Een wereld waarin het haar missie is om mildheid en zelfzorg bij iedereen voorop te stellen. Begrippen die vrouwen kunnen gebruiken om hun persoonlijke leven niet alleen naar een hoger niveau te brengen maar ook om creatief te blijven denken.

Luister jij mee naar de vierde episode van ons nieuwe Generation WOW 'Create & Elevate' podcastseizoen?

Taxi WOW - episode 4

Ep. 4 Cleo De Backer: de vierde passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Cleo De Backer. Een enthousiaste dertiger én managing partner bij de full service event agency WE MAKE YOU HAPPY. In onze vierde video-aflevering vertelt ze over het geheim achter haar netwerk, haar WE MAKE YOU HAPPY-familie én wat de toekomst nog in petto heeft.

 

Ontdek nu het verhaal van Cleo De Backer in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 3

Ep. 3 Katrien Vermeire: de derde passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Katrien Vermeire. Een gepassioneerde vrouw die met John&Jane, een premium eventbedrijf dat voor klank, licht en video, elk event omtovert tot een onvergetelijke ervaring. In onze derde video-aflevering vertelt ze over het verhaal achter John&Jane, de vele mensen die ze ontmoet voor én achter de schermen en hoe belangrijk een warm netwerk is voor haar.

Ontdek nu het verhaal van Katrien Vermeire in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 2

Ep. 2 Charlotte De Cock: de tweede passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is  Charlotte De Cock. Een stijlvolle en enthousiaste spring in het veld én de vrouw achter het eigenzinnig en hip Oost-Vlaams biertje KEREL. In onze tweede video-aflevering vertelt ze over het ontstaan van KEREL, haar team en hoe het is om als vrouw in een mannelijke bierwereld te werken.

 Ontdek nu het verhaal van Charlotte De Cock in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Taxi WOW - episode 1

In onze Taxi WOW videoreeks gaan we samen met 4 ondernemende vrouwen on the road. Onderweg naar kantoor vertellen ze over hun business en de passie die hen telkens opnieuw drijft.

Ep. 1 Gwen Nys: de eerste passagier die een ritje maakt met Taxi WOW is Gwen Nys. Een frisse veertiger die als adjunct-directeur al 18 jaar in staat voor het reilen en zeilen van het Kursaal Oostende. In onze eerste video-aflevering vertelt ze over haar team, de toekomst van het Kursaal en haar liefde voor de zee.

Ontdek nu het verhaal van Gwen Nys in deze episode van de Taxi WOW videoreeks.

Our events

Aan de kern van het Generation WOW contentement staan onze Conferences, inspirerende en vernieuwende events voor vrouwen in business.

Op 16 maart 2023 verwelkomen we je graag op de allereerste editie van WOW, Money Talks in MeetDistrict, Gent! Een verfrissend event waar sterke keynotes en live testimonials het belang van geld in je professioneel en persoonlijk leven meegeven en tonen hoe jij een positieve Money Mindset kan realiseren!

Ontdek hier meer over onze events en join us to experience the WOW!

More info & tickets

Generation WOW playlist