Contentment

In alles wat we doen, streven we naar een geïnspireerde community, tevreden klanten en trotse partners.

wow consultancy klant
Voor mijn project ‘Insentials’ – gepersonaliseerde vitamines voor vrouwen - is samenwerken met Generation WOW mijn redding geweest. Ik zag het bos door de bomen niet meer en uiterst efficiënt en snel hebben ze het project in handen genomen en mij duidelijke strategische-, marketing- maar ook operationele inzichten gegeven. Daarnaast is hun netwerk en positiviteit een absolute meerwaarde geweest voor Insentials.

I'm a happy client.
— Amandine De Paepe, Founder & CEO Insentials & Nutrimedicine.
wow community lover
“Tijdens hun events creëren Barbara en Angelique een sfeer van sisterhood. Geen holle hashtag maar authentieke en integere vrouwelijke empowerment. Elkaar omhoog helpen, samenwerken, luisteren, (luid) praten en lachen, inspireren en meebewegen. Na zo'n avond kom ik vol energie thuis."
— Liesbeth Huys, freelancer fashion buyer & merchandiser
wow partner
Ik had de eer om voor Generation WOW én hun enthousiast, ondernemend powerpubliek als leden te komen praten over eerlijk ondernemen. Niet enkel was het een warme ontvangst en een gezellige avond, maar had het ook een hoog niveau van 'networking' waarbij er, voor LN Knits, veel uit de bus is gekomen. En dit op een zeer aangename manier. Zo ben ik dankzij Generation WOW in contact gekomen met Hilde Boeykens van SOS Kinderdorpen en zijn we een leuke samenwerking beginnen uitwerken. Ook heb ik nieuwe verkooppunten voor onze duurzame collecties kunnen ontdekken. Waar ik persoonlijk altijd een lichte aversie had ten opzichte van 'networking events', was Generation WOW echt een heerlijke ervaring. Ik ben fan!
— Ellen Kegels, Founder & CEO LN Knits
wow partner
De kracht van netwerken, dat moet je Angelique en Barbara niet leren. Ik krijg elke keer opnieuw een WOW-gevoel als we samen aan een project werken. WOW voor hun mateloze energie. WOW voor hun onuitputtelijke creativiteit. WOW voor de positieve vibes die ze me iedere keer opnieuw bezorgen. WOW voor hun unieke community, een meerwaarde voor mij en mijn klanten.
— Ann Ramaekers, PR agency Osérieux
wow community lover
"Ik voelde me vereerd om tussen al die prachtige WOW stories te mogen staan! Wat een sterke community. Ik beschouw het als een compliment om zo onze zaak in de bloemetjes te kunnen zetten. Ik heb door mijn verhaal te brengen veel schouderklopjes gekregen, ook over mijn eerlijkheid. En heel veel wow vrouwen hebben zo de weg gevonden tot bij onze ⭐️ winkel."
— Anathé Huys, Founder kinderschoenwinkel Etoile
wow community lover
“Het feit dat we als vrouwen elkaar willen ondersteunen en versterken, zoals ook Generation WOW doet, is echt iets dat vandaag de dag leeft en dat vind ik WOW”
— Inge De Muynck, Founder Wolfin Eyewear
wow consultancy klant
Angelique en Barbara brachten met hun vrouwelijke blik, in vogelperspectief, de juiste balans en wezen ons op wat we al wisten maar ergens onderweg vergeten waren, namelijk: Lingerieoutlet en Juliette Lingerie zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Het is zo verrijkend omringd te worden door heel positief ingestelde, inspirerende dames die jou en je bedrijf naar de next level brengen en die met je meedenken.
Los daarvan brengen ze je ook samen met de juiste contacten. Ze wisten snel dat wij sterk ons gevoel volgen en wie de juiste mensen zijn om Juliette Lingerie naar dat hoger niveau te tillen. Dat bespaart ons heel wat tijd en vooral veel ontgoocheling. Ze doen dat door echt in jou en je business te kruipen en de juiste knopjes aan - of uit te schakelen in dat immer onrustige hoofd van mij. Het is een gevoel van onwrikbare veiligheid als je je door een team kan laten begeleiden dat nét zoveel gelooft in jouw merk als jij zelf doet.
— Deborah Decoster, Creative Director Lingerie Outlet
wow partner
Generation WOW is een club van vrouwelijke rolmodellen, een plek om elkaar te inspireren, van elkaar te leren, samen te werken en zo elkaar te versterken. Generation WOW is “celebrating female entrepreneurship” en hopelijk kunnen we binnenkort terug samen het glas heffen daarop.
— Ine Verhaert, Co-founder Kaai
wow consultancy klant
Als consultancy klant van Generation WOW heb ik echt het gevoel dat Barbara en Angelique mij empoweren. Ze helpen me, om voor Kustweb.be, beslissingen te durven nemen en geven me het gevoel er niet alleen voor te staan. Kunnen vertrouwen op hun skills en sterke professionele netwerk is, als startende ondernemer, een last die van mijn schouders valt.
— Julie Van Der Hooft, Founder Kustweb.be
wow consultancy klant
Toen ik Angelique en Barbara contacteerde dacht ik aanvankelijk : heb ik dat wel nodig? Mijn agenda vult zich spontaan en vlot en ik hoef vandaag geen prospectie te doen. Maar ik besef heel goed dat je ook op lange termijn moet denken. En na een eerste gesprek met deze twee power dames had ik zo veel zin om me door hen te laten inspireren en begeleiden in mijn verdere groei.
Mijn authenticiteit en persoonlijkheid is volgens hen mijn grote troef en kracht. En dat hebben we samen extra in de verf gezet.
Hun drive, passie en zin voor perfectie hebben ervoor gezorgd dat ik op heel korte tijd een nieuwe huisstijl en website heb waar ik heel trots op ben.
Hun inzichten en tips over het gebruik van social media én de hulp van Alice hierbij maakten het plaatje compleet. Ik ben enorm tevreden van het resultaat!
— Ann De Bisschop, Wellbeing experte, Keynote speaker & auteur van "Wellbeing Winst" en "Aftellen naar Maandag"