Podcasts

Generation WOW lanceert de podcast reeks 'Empower your network' waar telkens een bruisend gesprek wordt aangegaan met inspirerende & ondernemende vrouwen over de kracht van hun netwerk en hoe zij een WOW-gevoel creëren binnen hun community.

Luister op Spotify

Ep.1 - Sofie Van de Velde

In gesprek met Sofie Van de Velde, galeriehoudster en kunstondernemer, over wat ondernemen met een spark voor haar betekent en hoe zij synergie creëert in haar carrière en dagelijks leven.

Ep.2 - Kim Van Oncen

In gesprek met Kim Van Oncen, actrice en eigenares van een supermarkt, over hoe zij een wereld creëert waar sneakers en stiletto's elkaar naadloos afwisselen en zowel voor als achter de schermen authenticiteit centraal staat.

Ep. 3 - Virginie Morobé

In gesprek met Virginie Morobé, schoenendesigner en founder van luxe schoenenlabel Morobé Shoes, over hoe zij haar brand en haar community uitbouwt en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep. 4 - Hanan Challouki

In gesprek met Hanan Challouki, communicatiestrateeg en founder van inclusiviteitsbureau Inclusified, over hoe zij haar missie achterna gaat en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep. 6 - Inge Onsea en Tom De Poortere COMING SOON

In gesprek met Inge Onsea en Tom De Poortere, founders en creative directors van internationaal fashion brand Essentiel over hoe zij hun brand en community uitbouwen en eigen aan zichzelf kunnen blijven als ondernemers.

Episode 6: Coming soon. Schrijf je in op onze Newsletter om up to date te blijven over onze laatste nieuwe content!

Ep. 5 - Sofie Dumont

In deze episode geeft chef-kok en allround ondernemer Sofie Dumont ons een kijkje achter de schermen van haar leven. Waar ze niet alleen de koksmuts aantrekt, maar ook met een ongelofelijke drive, passie en kwetsbaarheid voluit voor haar dromen gaat. Ze vertelt ons over wat het betekent om een vrouw te zijn in een mannenwereld, de kracht van jouw eigen identiteit en de weg naar een gezond leven door een eenvoudige, lekkere keuken.