Podcasts

Generation WOW lanceert de podcast reeks 'Empower your network' waar telkens een bruisend gesprek wordt aangegaan met inspirerende & ondernemende vrouwen over de kracht van hun netwerk en hoe zij een WOW-gevoel creëren binnen hun community.

Luister op Spotify

Ep. 4 - Hanan Challouki

In gesprek met Hanan Challouki, communicatiestrateeg en founder van inclusiviteitsbureau Inclusified, over hoe zij haar missie achterna gaat en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep. 5 - Inge Onsea en Tom De Poortere COMING SOON

In gesprek met Inge Onsea en Tom De Poortere, founders en creative directors van internationaal fashion brand Essentiel over hoe zij hun brand en community uitbouwen en eigen aan zichzelf kunnen blijven als ondernemers.

Episode 5: Coming soon. Schrijf je in op onze Newsletter om up to date te blijven over onze laatste nieuwe content!

Ep. 3 - Virginie MorobΓ©

In gesprek met Virginie Morobé, schoenendesigner en founder van luxe schoenenlabel Morobé Shoes, over hoe zij haar brand en haar community uitbouwt en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep.2 - Kim Van Oncen

In gesprek met Kim Van Oncen, actrice en eigenares van een supermarkt, over hoe zij een wereld creëert waar sneakers en stiletto's elkaar naadloos afwisselen en zowel voor als achter de schermen authenticiteit centraal staat.

Ep.1 - Sofie Van de Velde

In gesprek met Sofie Van de Velde, galeriehoudster en kunstondernemer, over wat ondernemen met een spark voor haar betekent en hoe zij synergie creëert in haar carrière en dagelijks leven.