Podcasts

Generation WOW lanceert de podcastreeks 'Create & Elevate' waar we in gesprek gaan met ondernemende vrouwen over hoe ze hun business uitbouwen, zichzelf blijven heruitvinden en the extra mile gaan in alles wat ze ondernemen.

Luister op Spotify

Ep. 23 - Nina Mouton

Nina Mouton, psycholoog en bestsellerauteur, laat ons in deze vijfde aflevering van onze podcastreeks ‘Create & Elevate’ binnenkijken in haar creatieve wereld. Een wereld waarin het haar missie is om mildheid en zelfzorg bij iedereen voorop te stellen. Begrippen die vrouwen kunnen gebruiken om hun persoonlijke leven niet alleen naar een hoger niveau te brengen maar ook om creatief te blijven denken.

Ep. 22 - Katrin Wouters & Karen Hendrix

Katrin Wouters & Karen Hendrix, founders van het befaamde Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix, nemen ons in deze aflevering mee in hun wereld. Een wereld waarin ze al 40 jaar aan de hand van hun ontwerpen en sterke storytelling, het creatieve internationale landschap mee vorm geven.

Ep. 21 - Ann Wauters

Ann Wauters, topsporter en creatief ondernemer, neemt ons in deze aflevering mee in haar wereld, waarin ze als veel gevraagde keynote speaker en auteur mensen wil overtuigen dat je met de juiste mindset en een ‘act now’ visie heel wat kan bereiken.

Ep. 20 - Carmen Willems

Carmen Willems, Algemeen directeur van het KMSKA en cultureel ondernemer, neemt ons in deze tweede aflevering van het ‘Create & Elevate’ podcast seizoen mee achter de schermen van ‘haar’ museum en haar brede, inspirerende parcours. Een wereld waarin ze als gedreven intrapreneur het KMSKA, maar ook Antwerpen en België internationaal op de kaart weet te zetten.

Ep. 19 - Conny Vandendriessche

Conny Vandendriessche, topondernemer en investeerder, neemt ons in de eerste aflevering van ons tweede seizoen met als thema 'Create & Elevate' mee in haar wereld. Een wereld waarin ze bedrijven zoals Accent Jobs en House of HR neerzet en als investeerder en co-founder van investeringsfonds We Are Jane een positief verschil wil maken voor vrouwen in business.

Ep. 18 - Generation WOW Conference Special

Met deze Conference Podcast Special sluiten we het seizoen af en herbeleven we samen met jou onze allereerste "Empower Your Network" conference, waar we 900 inspirerende en ondernemende vrouwen samen brachten voor een uplifting dag vol sterke content en contentement. Zo geven we enkele interessante inzichten mee van onze topsprekers Cedric Dumont, Fredo De Smet, Sarah Steenhaut, Hanan Challouki en niemand minder dan Esther Perel die een heel gevarieerde kijk over "how to empower your network" gaven. 

Herbeleef jij samen met ons de WOW in onze laatste nieuwe podcast episode?

Ep. 17 - Siska Schoeters

Siska Schoeters, radio- en televisiepresentatrice en één van De Madammen op Radio 2, geeft ons een kijkje achter de schermen in haar leven over hoe belangrijk het is om authentiek te zijn in de mediawereld, samen te werken met verschillende generaties & wat de waarde is van een hechte vriendinnengroep.

Ep. 16 - Hannelore Bedert

Hannelore Bedert, singer-songwriter, auteur en columniste neemt ons in deze Podcast Episode mee in haar wereld. Een wereld waarin ze met haar haar warme teksten en mooie muziek harten weet te veroveren. Waar ze ons kan overtuigen van de soms harde, maar vooral mooie wereld en ontdekt welke vrienden er non-stop en onvoorwaardelijk voor haar klaar staan.

Ep. 15 - Kristin Stoffels & Els Keymeulen

Els Keymeulen & Kristin Stoffels, co-founders Le Freddie, zijn een duo van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geven in hun wereld. Ze blikken terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklappen hun big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 14 - Tamara De Mey

Tamara De Mey, co-founder PR agency Turbulence, is een van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geeft in haar wereld. Ze blikt terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklapt haar big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 13 - Vicky Buelens

Vicky Buelens, founder Kobalt Legal en co-founder My Strawberry Secrets, is een van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geeft in haar wereld. Ze blikt terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklapt haar big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 12 - Georgia Brooks

Georgia Brooks, founder The Nine, is een van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geeft in haar wereld. Ze blikt terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklapt haar big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten. (Deze podcast is Engelstalig.)

Ep. 11 - Ine Verhaert en Helga Meersmans

Ine Verhaert & Helga Meersmans, co-founders Kaai, zijn een duo van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geven in hun wereld. Ze blikken terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklappen hun big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 10 - Kim Maes

Kim Maes, founder Blos, is een van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geeft in haar wereld. Ze blikt terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklapt haar big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 9 - Angélique van Gils en Joy van der Heijden

Angélique van Gils & Joy van der Heijden, moeder-dochter duo en co-founders van Pursuit Femmes en Jill Antwerp, zijn een duo van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geven in hun wereld. Ze blikken terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklappen hun big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 8 - Nanja Massy

Nanja Massy, Content Creator & founder van Massy Creations, is een van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geeft in haar wereld. Ze blikt terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklapt haar big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 7 - Julie D'heygere

Julie D'heygere, founder van Think Tomato, is een van de 9 small business ondernemers die in deze Special New Year's Edition Podcast ons een kijkje geeft in haar wereld. Ze blikt terug op de uitdagingen en opportuniteiten van het afgelopen jaar en verklapt haar big plans en ambities voor 2022 - en ver daarbuiten.

Ep. 6 - Inge Onsea & Tom De Poortere

In Episode 6 tonen creative forces behind modebrand Essentiel, Inge Onsea en Tom De Poortere, ons hoe zij niet alleen hun kleurrijke collecties maar ook hun team achter de schermen met veel buikgevoel en drive leiden. Ze zijn openhartig over wat het betekent om een brand succesvol op de internationale markt uit te bouwen en hoe de kracht van jouw netwerk daar essentieel voor is.

Ep. 5 - Sofie Dumont

In deze episode geeft chef-kok en allround ondernemer Sofie Dumont ons een kijkje achter de schermen van haar leven. Waar ze niet alleen de koksmuts aantrekt, maar ook met een ongelofelijke drive, passie en kwetsbaarheid voluit voor haar dromen gaat. Ze vertelt ons over wat het betekent om een vrouw te zijn in een mannenwereld, de kracht van jouw eigen identiteit en de weg naar een gezond leven door een eenvoudige, lekkere keuken.

Ep. 4 - Hanan Challouki

In gesprek met Hanan Challouki, communicatiestrateeg en founder van inclusiviteitsbureau Inclusified, over hoe zij haar missie achterna gaat en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep. 3 - Virginie Morobé

In gesprek met Virginie Morobé, schoenendesigner en founder van luxe schoenenlabel Morobé Shoes, over hoe zij haar brand en haar community uitbouwt en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep.2 - Kim Van Oncen

In gesprek met Kim Van Oncen, actrice en eigenares van een supermarkt, over hoe zij een wereld creëert waar sneakers en stiletto's elkaar naadloos afwisselen en zowel voor als achter de schermen authenticiteit centraal staat.

Ep.1 - Sofie Van de Velde

In gesprek met Sofie Van de Velde, galeriehoudster en kunstondernemer, over wat ondernemen met een spark voor haar betekent en hoe zij synergie creëert in haar carrière en dagelijks leven.

Ep. 7 - COMING SOON

Elke podcastaflevering gaan Barbara & Angelique op bezoek bij inspirerende ondernemers met een sterk verhaal en een WOW-parcours. Benieuwd welke podcastgasten we nog gaan ontvangen?

Stay tuned en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de Empower your Network-podcast news!