Podcasts

Generation WOW lanceert de podcast reeks 'Empower your network' waar telkens een bruisend gesprek wordt aangegaan met inspirerende & ondernemende vrouwen over de kracht van hun netwerk en hoe zij een WOW-gevoel creëren binnen hun community.

Luister op Spotify

Ep. 6 - Inge Onsea & Tom De Poortere

In Episode 6 tonen creative forces behind modebrand Essentiel, Inge Onsea en Tom De Poortere, ons hoe zij niet alleen hun kleurrijke collecties maar ook hun team achter de schermen met veel buikgevoel en drive leiden. Ze zijn openhartig over wat het betekent om een brand succesvol op de internationale markt uit te bouwen en hoe de kracht van jouw netwerk daar essentieel voor is.

Ep. 5 - Sofie Dumont

In deze episode geeft chef-kok en allround ondernemer Sofie Dumont ons een kijkje achter de schermen van haar leven. Waar ze niet alleen de koksmuts aantrekt, maar ook met een ongelofelijke drive, passie en kwetsbaarheid voluit voor haar dromen gaat. Ze vertelt ons over wat het betekent om een vrouw te zijn in een mannenwereld, de kracht van jouw eigen identiteit en de weg naar een gezond leven door een eenvoudige, lekkere keuken.

Ep. 4 - Hanan Challouki

In gesprek met Hanan Challouki, communicatiestrateeg en founder van inclusiviteitsbureau Inclusified, over hoe zij haar missie achterna gaat en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep. 3 - Virginie Morobé

In gesprek met Virginie Morobé, schoenendesigner en founder van luxe schoenenlabel Morobé Shoes, over hoe zij haar brand en haar community uitbouwt en eigen aan zichzelf kan blijven als ondernemer.

Ep.2 - Kim Van Oncen

In gesprek met Kim Van Oncen, actrice en eigenares van een supermarkt, over hoe zij een wereld creëert waar sneakers en stiletto's elkaar naadloos afwisselen en zowel voor als achter de schermen authenticiteit centraal staat.

Ep.1 - Sofie Van de Velde

In gesprek met Sofie Van de Velde, galeriehoudster en kunstondernemer, over wat ondernemen met een spark voor haar betekent en hoe zij synergie creëert in haar carrière en dagelijks leven.

Ep. 7 - COMING SOON

Elke podcastaflevering gaan Barbara & Angelique op bezoek bij inspirerende ondernemers met een sterk verhaal en een WOW-parcours. Benieuwd welke podcastgasten we nog gaan ontvangen?

Stay tuned en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de Empower your Network-podcast news!